Linse og veninden Didde på Dragør Havn. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix.

»Jeg har givet et blæs for 57,5 kr. og en pakke nougat-is«

BRYGGEN: I et tidligere afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ løftede Linse sløret for lidt af en historie. I afsnittet udforskede Linse og Didde, Amager, og det viser sig, at Linses nye område slet ikke er så nyt alligevel. I deres unge dage hang de nemlig ud på et helt særligt hjørne, hvor der skete ting og sager i det skjulte.

Didde fortæller, at hun havde en kæreste, de hang ud med, og det fik Linse til at tænke tilbage på dengang, hvor Didde gav et blæs mod betaling – nemlig 57,5 kr.

Nu afslører Didde overfor Realityportalen.dk, hvordan den sjove historie egentlig forholder sig. Det var egentlig hendes kæreste.

‘Det egentlig ikke så vildt. Han ville lige komme forbi med nogle penge, så jeg kunne handle, og så kørte han i en fed sportsvogn, og så tænkte jeg: Det kan jeg da godt lige gøre. Han får en guffer på vej i bilen ned at handle. Han gav mig 57,5 kr., fordi det var det eneste, han havde i kontanter. Jeg blev utilfreds, men så sagde han, at han også havde en nougat-is bag i bilen. Så den fik jeg også.’ forklarer Didde til Realityportalen.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skøjteprinsesser i show til ære for Kim Larsen

DMI: Ingen undskyldning for ikke at gå ud i weekenden