Foto: Lasse Lagoni/ TV 2
in ,

Østerbroer er videre i X-factor

SET PÅ TV: Den 29-årige østerbroer Andrea Louise Brøndsted er gået videre til liveshowene i X-Factor på TV2. Det gjorde hun med sangen ’Hide and Seek’ af Imogen Heap. X-factordeltageren er oprindeligt fra Basel i Schweiz, men kom til Danmark, da hun var et år gammel. Hun er opvokset i en lille forstad til Aalborg. Hun bor nu på Østerbro og arbejder som arkitekt. Andrea er i Thomas Blachmans kategori ’Solister over 23 år’. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Unge: Vi vil have et idrætsfællesskab

X Factor-deltager: »Det har været megasvært at gå rundt med hemmeligheden«