Vær med til at cykle penge ind til kræftramte børn denne lørdag. Foto: PrimeTime

Hop på cyklen til fordel for kræftramte børn

FOR EN GOD SAG: På lørdag 23. februar, samler Fitness World og Team Rynkeby ind til Børnecancerfonden. Det gør de ved at holde arrangementet ’Bike for børnene’ i 46 forskellige fitness-centre landet over.

Det bliver det største cykelevent på dansk jord, skriver Fitness World i en pressemeddelelse.

I København holder Fitness World ved Forum, Frederiksberg Svømmehal, Århusgade, Jagtvej, Englandsvej det store bike-event i den gode sags tjeneste.

Alle kan deltage i arrangementet, uanset om man er medlem eller ej. Det koster 100 kroner at deltage, og alle pengene går udelukkende til Børnecancerfonden. Direktør for Fitness World, Lars Frødstrup, opfordrer alle, der har mulighed, til at komme og få nogle kilometer i benene for de familier, der kæmper mod kræften hver dag. Direktøren hopper selv på cyklen i dag.

Årligt får 200 børn kræft Hvert år bliver omkring 200 børn i Danmark diagnosticeret med kræft. Børnecancerfonden er den største uafhængige bidragsyder, når det handler om forskning i børnekræft i Danmark.Udover at finansiere forskning i børnekræft, støtter fonden også familier, der går igennem den svære tid med et kræftramt barn. Det symbolske i eventet

Det er ikke blot indsamlingen af penge til Børnecancerfonden, der betyder noget for familierne. Det har også en stor symbolsk betydning, at familierne kan se, at tusinde danskere tænker på dem og ønsker at hjælpe dem, mener Børnecancerfondens direktør, Marianne Benzon Nielsen. »Jeg synes, at det er rigtig stærkt, at Fitness World på denne måde engagerer sig i børnekræftsagen. For der er virkelig brug for penge til forskning, som kan sikre, at endnu flere børn overlever kræft,« udtaler Marianne Benzon Nielsen til pressemeddelelsen. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Lystig dansemusik

Betty Nansen søger sangerinder