Særligt i Wesselsgade på Nørrebro har man været bekymret for trafikplanen for Indre Nørrebro. Arkivfoto
in ,

Miljøvurdering spænder ikke ben for trafikplan på Indre Nørrebro

TRAFIK: På Indre Nørrebro blev arbejdet med trafikplanen udsat, fordi der manglede en miljøvurdering for projektet. Vurderingen er landet, og arbejdet fortsætter derfor, hvis politikerne tillader det.

For tre år siden ønskede Borgerrepræsentationen, at Den Sorte Firkant på Indre Nørrebro skulle gøres fredeligere. Før dette kunne føres ud i livet, krævede det dog, at der skulle laves en miljøvurdering af projektet. Beboere i Wesselgade var særligt bekymrede, da noget af trafikken skulle ledes ned ad deres gade. Miljøvurderingen har taget højde for beboernes bekymringer og foreslår trafikchikaner, nedsættelse af hastigheden til 15 km/t på en delstrækning, fartdæmpende tiltag og støjreducerende beplantning ved Wesselsgade.

Trafikplanen kommer til at løse adskillige trafiksikkerhedsproblemer og reducere biltrafikken med 25-30 procent i kvarteret.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Formel B har stadig en stjerne

Tour de France kommer til København: Her skal de køre