PR foto

Kvindelige kunstnere udstiller sammen på Boulevarden

Fernisering: Boulevard156 inviterer til fernisering torsdag 21. februar klokken 16 til 19 på Strandboulevarden 156. Til ferniseringen kan man opleve ’Wandering Through Plants and Trees, Light and Darkness’ af Heidi P. og Gitte Svendsen. Hedi P.’s værker er præget af realisme og længsel, hvor Gitte Svendsens installationer typisk er farverige genstande, som andre har kasseret. De to kunstnere udstiller ’Wandering Through Plants and Trees, Light and Darkness’ sammen indtil 24. marts. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Flere melder sig ind og færre ud af folkekirken i hovedstaden

Dirch Passers barnebarn er ’sgu sin egen’