Like 👍

Foreninger søges til Østerbro Weekend

FOLKEMØDE: Det har udviklet sig til en sommertradition, at Østerbro Lokaludvalg holder Østerbro Weekend i Fælledparken. I år er det på sommerens to første dage (ifølge kalenderen): 1. og 2. juni, som er lørdag og søndag.

Weekendarrangementet betegnes som Østerbros folkemøde, og der er naturligvis gratis adgang. For at Østerbro Weekend skal blive en succes, kræver det, at lokale foreninger er repræsenteret. Interesserede, som vil stille op i et telt til sommerweekenden, kan henvende sig til lokaludvalget. Østerbro Lokaludvalg kan findes på: www.oesterbrolokaludvalg.kk.dk. 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Hæsblæsende tempo og masser af twists i Keplers nye krimi

BR vender tilbage: Her åbner de nye butikker