Foto: Simon Peters Kirke

Vinterhøjskole. Menneskesyn i kristendom og humanisme

SUNDBYØSTER: Søndag 24. februar holder Simon Peters Kirke, Wibrandtsvej 41B vinterhøjskole om kristendom og humanisme. Foredraget er et klassisk oplæg om menneskesyn i kristendom og humanisme, forholdet mellem tro og viden med eksempler fra litteratur og samfund. Der vil være musik til arrangementet, mulighed for at spise frokost og få en hyggelig sludder og en kop kaffe.

Lars Christiansen, lektor ved Christianshavns Gymnasium, taler om kristendom og humanisme ud fra forskellige aktuelle problemstillinger og vil belyse forholdet mellem religion og videnskab gennem tiden. Lars underviser til daglig i dansk og tysk på Christianshavns Gymnasium. Musikken står Michael Due for på klaver.

Der er indledende gudstjeneste klokken 10.00 og foredrag 11.30. Efter foredraget er der frokost, som man kan bestille for 50 kroner på amnr@km.dk senest fem dage før. Derefter er der mulighed for spørgsmål og samtale samt en musikalsk afslutning.        nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kom til FN’s Modersmålsdag på Nørrebro

Danmarks bedste portrætmaler: »De skulle have suset fra Amager«