Brændeovne er hyggeligt, men også en kilde til forurening. Arkivfoto: Torben Klint/Ritzau Scanpix.
in ,

Sur 😠

Er brændeovnen skurk eller ven?

 Kom til debatmøde om brændeovne i Café Oasen, tirsdag 26. februar fra klokken 19 til 21.15.

Lyden af knitrende brænde, der langsomt sender varme ud i stuen og får stressskuldrene til at ryge ned i afslappet højde er drømmen for mange husejere. Og en realitet for nogen. Men de hyggelige brændeovne er også forureningen.

Hvor stort er problemet – og hvad kan vi gøre ved det? Må man fortsat bruge brændeovn som varmeforsyning, må der være brændeovne i nybyggeri og hvad med retten til at hygge eller retten til varm luft?

Det er nogle af spørgsmålene, når Vanløse Lokaludvalg inviteret til debataften, hvor der er oplæg fra blandt andre seniorrådgiver (og vanløseborger) Kåre Press fra Det Økologiske Råd

Ordstyrer er tidligere direktør for Det Økologiske Råd, Christian Ege Jørgensen.

Dernæst er der oplæg af seniorrådgiver Kåre Press, Det Økologiske Råd, skorstensfejermester i Københavns Kommune Henrik B. Jensen, landsforeningen til Oplysning om Brænderøgsforurening, formand Kjeld Secher, foreningen af Danske Leverandører af Pejse og Brændeovne, sekretariatsleder Kjeld Vang, HOFOR, gaschef Morten Stanley, Proces Sander ApS (filterteknik), direktør Tonny Sander, Living Flames A/S (Gas og vand/damp baserede brændeovne), direktør Lasse Andkjær Nielsen

Det foregår tirsdag 26. februar klokken 19.00-21.15 i Café Oasen, Kulturstationen Vanløse.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Eksplosion på Christiania smadrer butik

“Så mange sjove mennesker mødte man ikke i Skagen”