That Theatre fejrer 20 års jubilæum i år. Det gør de med opførelsen af den prisvindende komedie ART. Foto: That Theatre
in ,

Engelsksproget teater: Kan abstrakt kunst ødelægge et venskab?

Komedie: Kan man være venner for livet, og kan man være venner, hvis man har et radikalt, forskelligt syn på verden?,« spørger Ian Burns, der er instruktøren bag komedien ART. ART er et prisvindende stykke, og på scenen spiller de tre Reumert-vindere Benjamin Stender, Rasmus Emil Mortensen og Peter Vinding hovedrollerne.

Venskab sat på prøve

De tre mænd, der går under navnene Marc, Serge og Yvan, har overvundet de kaotiske 20’ere, slået sig ned med koner og jobs, og så har de været tætte venner i 15 år. Pludselig en dag udfordres venskabet. Serge har investeret en god sjat penge i et abstrakt maleri, som Marc synes er for dumt. Skal Marc blande sig og sige sin ærlige mening? De tre mænd er med årene begyndt at gå let over det kritiske og uden om konflikter. Stykket handler ikke om billedkunst. Det handler venskabets kunst, hvor ærlighed er en forudsætning. »Det er en forestilling om kunsten at redde et venskab, der er ved at falde fra hinanden. Venskab er nødvendigt for at lykkes som menneske. For der findes ikke noget, der kan udvikle os mere,« forklarer instruktøren, Ian Burns.

Forestillingen vises i perioden 20. februar til 23. marts 2019 i Krudttønden. Billetter kan købes på billetten.dk eller teaterbillet.dk. Komedien ART vises også på engelsk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten North Media Bureau

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

København og Movia undersøger: Hvad koster det at sætte køreplaner op igen

Eksplosion på Christiania smadrer butik