Fastelavnsoptoget i Vanløse er en tradition, der forener små og store. Arkivfoto: Klaus Sletting
in ,

Fastelavnsoptog i Vanløse

 3. marts er der traditionen tro fastelavnsoptog i Vanløse og 23. februar kan du lave masker.

FASTELAVN: Søndag 3. marts er der igen fastelavnsoptog i Vanløse. Det er Tryllehaven, der står bag og fra klokken 12 går optoget fra Vanløse Torv og ender hos Cirkus Panik på Skjulhøj Alle 21, hvor der er fornøjeligheder for børn og voksne.

Børn, voksne, oldinge, familier i mange generationer, lokale krokusartister, kagekonsulenter og klimakrigere – alle er velkomne i fuld forklædning.

Fastelavnsoptoget er støttet af Vanløse Lokaludvalg.

Den 23. februar kan man i Det Nye Fællesskab på Jernbane Alle 70 fra klokken 10 til 15, hvor man kan komme til maskeværksted, hvor man kan lave sin maske eller en anden udklædning. Det er Randi Kjær – erfaren maskebygger, instruerer og videregiver fif og gennemprøvede teknikker. Alle materialer er der, medbring blot en cykelhjelm, der ikke lige er i brug (den vender helskindet tilbage, når masken er tør), et muntert sind, småpenge til kaffe, the og lækkerier, der sælges af Det Nye Fællesskab. Prisen for at deltage i værkstedet er denne lørdag uhørt ingenting. Ingen tilmelding, bare duk op.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Museum: Hør om barndommen i 1800-tallet

Musikweekend for 12-17 årige piger