Flere valbyborgere undrede sig over, hvad der var sket med den sorte Volkswagen, der var kørt frontalt ind i stenene på hjørnet af Tingstedet og Skolegade. Privat foto: Kim Raufort

Sur 😠 Wow 🤩 Like 👍

Havareret bil: Føreren forsøgte at flygte

Politisirenerne fyldte torsdag aften luften over Valby Tingsted, hvor en patruljevogn blev opmærksom på en sort Volkswagen. Betjentene fandt snart ud af, at bilen var stjålet og satte efter. Det fortæller Københavns Politi til Minby.dk

Da den 26-årige biltyv opdagede politiet, forsøgte han at flygte i den stjålne bil. Flugten fik dog en brat ende, da flugtbilisten kørte frontalt ind i de store sten på hjørnet ved Tingstedet og Skolegade. Herefter kunne politiet anholde manden, der stadig befandt sig i bilen.

Ifølge Københavns Politi var der ikke nogen, der kom til skade ved ulykken.

(Opdateret: Vi havde tidligere skrevet, at føreren flygtede fra ulykkesstedet, det var ikke korrekt.)

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Folkeskolen skal sætte hårdere ind mod mobning

Nye tider ved søerne: Søpavillonen skal være ny hip natklub