Damhusskolens Skole er en sammelægning af to skoler, og den tidligere leder, Kaj Flint Pedersen, fratrådte før jul. Nu skal der laves en plan for skolens fremtid. Arkivfoto
in ,

Damhusengens Skole skal have en ny plan

Efter skoleleders afgang skal politikere sikre en plan for fremtiden på Damhusengens Skole.

Hvordan ser skolens økonomi ud og hvordan skal den videre proces med sammenlægningen være?

Børne- og ungdomsudvalget skal på sit møde 20. februar drøfte fremtiden for om Damhusengens Skole. Det sker på baggrund af et forslag fra SFeren Klaus Mygind, som på det seneste møde, hvor også skolebestyrelsen havde foretræde, ville have en redegørelse for situatuionen på skolen.

Inden jul fratrådte skolelederden Kaj Flint Pedersen, hvilket undrede både Klaus Myging og skolebestyrelsen, da der ikke var tale om en frivillig opsigelse.

Kaj Pedersen blev i sin tid ansat, da de to skoler, Vanløse Skole og Hyltebjerg Skole skulle lægges sammen.

Utilfredse medarbejdere

Før skolelederens afgang havde skolens medarbejdere i et brev til forvaltningen givet udtryk for deres bekymring over arbejdsforholdene på skolen, og de oplevede, at de manglede ressourcer.

På Børne- og Ungdomsudvalgets møde onsdag skal beslutte, at der skal arbejdes på en redegørelse.

Den videre redegørelse og plan for arbejdet på skolen udarbejdes af skolens ledelse og medarbejdere i samarbejde med skolebestyrelse og forvaltningen.

Denne plan forventes forelagt af skolelederen og formanden for skolebestyrelsen på et møde i udvalget i foråret 2019.

Forvaltningen udarbejder et budgetnotat frem mod de politiske forhandlinger om overførselssagen 2018-19, hvor eventuel prioritering af økonomiske ressourcer til skolen kan finde sted.

Lige nu er Max Ulrich Larsen, der er leder af Kirkebjerg Skole, konstitueret leder af Damhusengens Skole. Stillingen som den nye leder er endnu ikke opslået, og det er ifølge Max Ulrich Larsen for at få arbejdsro og god til at forvaltningen kan udarbejde den rigtige profil til stillingen.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Debat: Brugerbetaling får konsekvenser for børnene

Fællessang med Bertel Haarder