Tag på date med en god bog. Arkivfoto

Tag på date med en bog

I dag er det Valentines Day og nogen hader det, andre elsker det. Men er du ikke til tonstunge røde duge og middag med fermenterede grøntsager og skum på toppen belyst af sølvlysestager på størrelse med alterlys (eller har du ikke nogen date) så fortvivl ej. Tag på date med en bog. Det er Vanløse Bibliotek, der skruer op for romantikken og den gode stemning med en særlige valentine-udgave af silent reading. Det er kærligheden til bøger, der er fællesnævneren og både børn og voksne er velkomne, men man skal altså være stille. Man kan tage sin egen bog med eller naturligvis låne.

Biblioteket giver en kop kaffe eller et glas vin. Det er i dag, torsdag 14. februar, fra 17-19.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Konkurrence: Skal din hund på et nyt frimærke?

Væk med volapyk: Breve fra kommunen skal være til at forstå