Der er masser at se på i museets kælder. Foto: PR-foto.

På museum blandt båndoptagere og drejeskivetelefoner

Museumsbesøg: I anledningen af vinterferien har Østerbro lille Museum et særligt tilbud. De holder nemlig åbent fra klokken 10-15 fredag 15. februar. Det oplyser museet i en pressemeddelelse. Her kan børn og voksne komme på besøg i museets erindringsrum, hvor man kan se, hvad en kassettebåndoptager er, og hvordan man ringer fra en drejeskivetelefon. Besøgende kan også tage et kig i Richs album, se en ”gammel” skoletaske eller få en snak om de gamle sporvogne. Der vil også være mulighed for at få taget billeder, mens man er iklædt museets gamle genstande. Indgangen er gratis, og museet holder til på Vibenshave Nyborggade 9. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Loppemarked på lørdag til støtte for Mødrehjælpen Amager

Brand: Lokalpolitiet fra Frederiksberg hjalp kollegaer i Valby