Baal anno 2019. PR-Foto

Nyt album efter 11 år: Baal i Bio denne uge

ØRESUNDSVEJ: Siden sidste album »Behind Your Echoes« fra 2008, har Baal været lukket ned indtil forrige år, hvor de udgav en single og tog på Danmarksturné i forbindelse med 20 års jubilæet for debutalbummet, der samtidig blev genudgivet på vinyl.

Baal mødtes herefter i den svenske ødemark, på en skrænt ved kysten og senere i Korinth, for at undersøge, hvordan BAAL lyder i dag. Med det nye album »Time Is Old« rejser de sig fra deres skjul og afdækker et område, der er helt deres eget, og deres unikke recept for sangskrivning med klare referencerammer til rockens DNA kan nu opleves på 12 numre.

På onsdag 13. og torsdag 14. februar kan dét opleves live i Amager Bio. Billetter à 245 kroner via ticketmaster.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Lækker mad popper op i Blågårdsgade

ÆLDRERÅDET: »Vi er de ældres advokat«