Teknik- og Miljøforvaltningen erkender, at banen ikke er egnet til at spille basket på og har nu fjernet det overdækkende net. Arkivfoto: Martin Sørensen

Sur 😠 Haha 😆

Fuld af fejl: Ny basketballbane på Jagtvej bliver lavet om

Det var svært at vide, om man skulle grine eller græde, da DGI Storkøbenhavn mandag lagde en video på Facebook, hvor man kunne se forholdene på den nye streetbasketbane på Nuuks Plads. Her gør det overdækkede net det nemlig tæt på umuligt at skyde på mål udefra, men fejlen er først blevet opdaget, efter at banen for nyligt er taget i brug.

Og der er flere fejl ved den nyetablerede bane. Banen er nemlig rund, hvilket gør det svært at afgøre, hvornår bolden er ude over stregerne. Desuden er der opført fire mål på tværs af hinanden, så man ikke kan spille to kampe på samme tid.

Fejlen ligger hos Teknik- og Miljøforvaltningen, hvor man erkender, at banen ikke er velegnet til at spille basket på. De vil få problemerne løst hurtigst muligt og undersøge, hvor i processen fejlen er opstået.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Vink med en bundgarnspæl: 17.287 støtter til fred på Stejlepladsen

Minister: Der må gerne være noget rod i gadebilledet, Østerbro kan godt blive lidt for poleret