Foto: Kim Grøndahl

Festival: Lys over Musiktorvet hele måneden

ØRESUNDSVEJ: Hvis du en aften i resten af februar skal finde ly for regnen på din vej hjem over Øresundsvej, kan du tage et pitstop under Musiktorvets tag. Her har fynske Chaos Engine sat et fint lyd-og lysværk op i anledning af den igangværende lysfestival. Temaet er istapper og hvalrossang.

Installationen starter dagligt klokken 15.00 og lukker ned til midnat.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Særudstilling på Den Blå Planet i vinterferien

Her i eftermiddag: Mød AnorekSigne hos Det var Zittans