Fotografierne fra Nordvest begyndte på Instagram, og appens kvadratiske ramme definerede formatet for udstillingen. Foto: Signe Elisabeth Sloth

Se Nordvest gennem kameraets linse

OBS. Se billederne til fernisering 22. februar klokken 14.30.

LOKAL FOTOKUNST: Fotografen Signe Elisabeth Sloth ville udfordre sig selv. Hun satte sig et mål, hvor hun skulle tage ét billede hver dag, og det er der kommet ’Nordvest Billeder’ ud af. Fotoprojektet, der er skabt gennem de sidste tre år, udstilles nu i DR Byen, hvor du kan opleve dem til fernisering på fredag 22. februar klokken 14.30.

Billederne fra Nordvest har tidligere været at finde på Behov, KEA og flere andre steder.

Fotografierne er trykt på et lydabsorberende materiale, der danner et helt bestemt udtryk. Projektet er endt med at blive en skildring af en bydel i hastig forandring. “Er der en gentrificering i gang?,« spørger fotografen Signe Elisabeth Sloth.

Selvom der sjældent er mennesker på hendes billeder, emmer de af liv. Fotografierne vidner om de mange forskellige mennesker, der bor i området.

For at deltage skal du sende en mail med dit navn til zenafication@gmail.com. Så kommer du på gæstelisten.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Når 350S skal indhente store forsinkelser: Dropper turen til Dragør

»Jeg føler mig mere som nørrebroer end dansker«