Dorthe Chakravarty er aktuel med bogen 'Husmor i en rationeringstid' . Foto: PR

Madhistorisk middag i Kogebogeriet

SMAG PÅ HISTORIEN: For 80 år siden måtte man rationere med maden, fordi varemanglen, under besættelsen, var stor. Vi har meget, vi kan lære af denne tid, fordi vi i dag bør tænke over vores kødforbrug for at sikre os i fremtiden.

Du har mulighed for at smage, hvordan maden i 1940’erne smagte. Historiker, Dorthe Chakravarty, som netop har udgivet bogen »Husmor i en rationeringstid«, vil tage dig med på en tur til dengang, hvor husmødrene måtte rationere med kødet og gøre brug af grøntsager i stedet.

Menuen denne aften består af labskovs, æblekage med knas og Richs kaffe. Foredrag og mad koster 150 kr., og ønsker man også at købe bogen, er prisen 370 kr. Arrangementet finder sted 14. marts kl. 17-19.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Mastek vil være synonym med madglæde

Gratis workshop og vinterhygge på Storm P. Museet