Foto: Lille Frø af Strid Teater-kunst og Teater Fantast

Lille Frø går på de skrå brædder

TEATER: Jakob Martin Strids populære børnebog Lille Frø starter med, at en meteor lander hos en frøfamilie på femtesal. Ud kommer en lille frø. På næsten samme vis rammer Teater Fantast nu Aveny-T, Frederiksberg Alle 102, med en turnebil fuld af scenografi. Ud kommer forestillingen ’Lille Frø’.

Lille Frø er fræk. Og der er faktisk ikke noget at gøre ved det. Både eksperter og åndelige vejledere opsøges, men det hjælper ikke. Han er og bliver slem og møder en masse modstand. Men måske er alt hans ballade faktisk kunst? Måske er han ikke gal, men genial? I hvertfald ender det med, at alle hans narrestreger bliver udstillet; ophøjet til kunst.

Denne kunstudstilling er forestillingen ’Lille Frøs’ udgangspunkt. Den stilles op af to kustoder, mens den lille frøs liv, ballade og/eller kunstneriske udskejelser bliver fortalt og gennemspillet med dukker.

’Lille Frø’ er et gæstespil for de 4-8 årige, iscenesat af Teater Fantast. Teater Fantast består af skuespillerne Ditte Ylva Olsen og Stine Q. Pagh.

Hvor Ditte, som er bosat på Frederiksberg, også arbejder inden for film-/tv-mediet, er Stine den der har bragt dukkerne ind i teatret via sit virke.

Forestillingen spiller i vinterferien 13-17. februar. Alle dage kl. 11.00, 13.00 og 15.00. Billetter bestilles via www.teaterbilletter.dk eller billet@aveny-t.dk. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Bagmændene bag Rytteriet: ‘Vi troede, det var for mærkeligt’

Busstoppesteder tages op politisk: “København kan da selv sætte køreplaner op”