Foto: Restaurant Mastek

Like 👍

Mastek vil være synonym med madglæde

RESTAURANT: Fredag 1. februar slog nyåbnede Restaurant Mastek for første gang dørene op til deres nye madunivers i de historiske lokaler i Pakhus 12 på Amerikakaj i Nordhavn. Dermed gik en livslang drøm i opfyldelse for ejer Jakob Genet Mastek.

Det gastronomiske univers bygges op om et fundament bestående af franske teknikker og nordisk enkelhed. Ambitionen er et spisested, der oser af kærlighed til mad og hvor gæsterne går derfra med en helstøbt oplevelse.

På Mastek kommer man til at møde et køkken, hvor råvarerne får lov til at tale deres eget tydelige sprog ud fra sæsonens præmisser. I baren kan man få en god cocktail og der vil lejlighedsvis blive afholdt tema-aftener, intimkoncerter og smagninger.

Restaurant Mastek har til daglig plads til 80 gæster af gangen, mens man kan have 140 gæster, når der afholdes selskaber eller arrangementer. En 3-retters menu fås fra 300 kroner og der er åbent både til frokost og om aftenen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Bavnehøj: ‘Det glemte kvarter’ er udskudt igen

Madhistorisk middag i Kogebogeriet