Blå Kors starter nyt familieværksted op for udsatte familier. Pr-foto: Blå Kors

Netværk for udsatte børnefamilier

TILBUD: Fællesspisning, fællesskab, rådgivning og aktiviteter for hele familien er et par af tilbuddene fra Blå Kors, som det nye familienetværk for udsatte familier på Frederiksberg.

Konceptet findes allerede i 11 andre byer.

Tilbuddet henvender sig til familier med psykiske problemer, dårlig økonomi, misbrug eller andre udfordringer. Familienetværket får adresse på Filippavej i Københavns Frikirke og sker i samarbejde med Blå Kors. Det er et gratis tilbud til familier.

»Vi vil gerne hjælpe udsatte familier på Frederiksberg og omegn. Alle mennesker kan blive ramt af ting i livet, som gør hverdagen uoverskuelig. Så kan det være en stor hjælp, at nogen vil lytte og vise omsorg og forståelse og servere et måltid mad,« fortæller Helle Nisgaard Aaen, der er leder af Familienetværket Filippavej 3 i Københavns Frikirke.

Familienetværket handler om nærvær, omsorg og fælleskab.

»Vi håber, at familienetværket kan blive et pusterum, hvor familier, enlige, alene-forældre eller andre kan komme og føle sig hjemme og blive set og accepteret, som de er. Der skal både være plads til grin og dybe samtaler og masser af hygge,« siger Helle Nisgaard Aaen.

Det nye familienetværk starter op 12. februar kl. 16-19 med kaffe, kage, aktiviteter og aftensmad. Maden er gratis.

Familienetværket mødes i ulige uger. Vil du vide mere, så kan du maile til: familienet@kbhfrikirke.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

»Man må meget gerne vende mine malerier på hovedet«

Tiden tæller – når man er på land