Arkivfoto.

Kreativ messe i pavillonen

Kreativitet: På Langelinie Pavillonen har du på søndag 10. februar mulighed for at bringe sanserne i spil med både kunst, musik, mad og design. Designmessen Creative Mind ønsker at give gæsterne en anderledes oplevelses af kreativitet. Derfor vil der både være etablerede og up-and-coming navne på plakaten denne dag.

To unge iværksætter står bag Creative Mind, og de ønsker at agere bindeled mellem kunstnere og købere og derigennem skabe en anderledes oplevelse af begrebet kunst og design. Atmosfæren skal være uformel og afslappet, for at gæsterne kan opleve de mangfoldige, kunstneriske måder at udtrykke sig på. Derudover vil udstillerne også være tilstede på dagen, og man har dermed chancen for at få sig en hyggelig snak med dem.

Arrangementet finder sted fra klokken 13-21. Billetter kan købes på Ticketmaster eller i døren. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Spiller De l´hombre?

22-årig dømt for drab på Kastrup-mand