Muhamedin Bafcari er den nye ejer af Windsor Fisk på Peter Bangs Vej. Foto: Martin Sørensen

Sur 😠 Like 👍

Windsor Fisk har fået ny ejer

PETER BANGS VEJ: Windsor Fisk på Peter Bangs Vej er blevet overtaget af Muhamedin Bafcari og hans kone, da den tidligere ejer fik lyst til at sælge butikken.

Muhamedin Bafcari er næsten voksen op i et liv med fisk.

»Jeg er kommet ind i branchen via min far, der var lystfisker. Og så begyndte jeg at arbejde på fisketorvet, og for tre år siden købte jeg en fiskevogn, der stod på Christianshavns Torv. Da mulighed var der købte jeg Windsor Fisk,« fortæller han.

Der kommer til at ske et par forandringer i butikken af den gode slags.

»Vi laver om på sortimentet og vil lave flere færdigretter til at købe med hjem. Og så vil vi om en måneds tid, når min kone kommer ind i butikken, begynde at holde åbent om mandagen,« fortæller han.

Du finder Windsor Fisk på Peter Bangs Vej 87. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Andreas Mogensen: Sådan blev jeg astronaut

Ministerultimatum til beboere i ulovlige husbåde: Fire uger til at rømme Fredens Havn