Lille Pernille i klassen på Pilegårdsskolen. Foto: Pernille Vermund.

Pernille Vermund råber om hjælp: Hvor er mine gamle kammerater

KASTRUP: Nye Borgerliges partileder, Pernille Vermund, råber om hjælp. DR2 er i gang med optagelser til et program om Vermund, og tilrettelæggerne vil derfor gerne finde hendes gamle lærere fra Pilegårdsskolen.

‘Jeg begyndte i børnehaveklassen i 1981 og gik ud i 4. klasse i 1985, da vi flyttede til Snekkersten. Jeg kan huske, at min matematiklærer hed Grethe, min dansklærer hed Ulla Gandrup, min korlærer hed Kjeld Jensen og hans hustru hed Malou,’ skriver Pernille Vermund på sin Facebook-profil.

‘Jeg kan også huske at have tilbragt uendeligt mange timer på skolebiblioteket, så hvis nogen kan huske bibliotekaren fra dengang, så kunne det også være interessant at komme i kontakt med vedkommende. Håber, at der er nogen, der kan hjælpe med at spore mine gamle lærere eller sætte mig i forbindelse med gamle klassekammerater, som kan hjælpe mig videre.’

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Det nye 5-øren inviterer indenfor

Nørrebroeren med de grønne fingre fejrer fødselsdag