Der er noget over mænd i stramme speedos ... Foto: Maria Meyer
in ,

1.500 gymnaster indtog gulvet i opvisningshallen

GYMNASTIK: Gymnasterne fra hele Sjælland mødte talstærkt op, da Frederiksberg Opvisningshal lørdag 26. januar lagde gulv til årets første gymnastikopvisning for seniorer. I løbet af dagen nåede mere end 1.500 gymnaster fordelt på små 50 hold at komme i ilden.

Gymnastikopvisningen bød både på mænd i stramme speedos, kvinder i løse håndklæder og alt derimellem. Påklædningen var dog ikke det eneste, der sprang i øjnene. Som dagen skred frem blev der både fremvist spring med flerdobbelte skruer, flik-flakker og saltoer. Kreativiteten i årets rytmeserier var heller ikke til at tage fejl af. Her blev der arbejdet med såvel kærlighedstemaer og rekvisitter som vifter, køller og knæbeskyttere.

Det var ikke halvnøgne mænd det hele. Foto: Maria Meyer

Lokaludvalg til borgmestre: Tåbeligt ikke at redde frivillige, grønne projekter

Fra Californien til Nørrebro