Tivoli Food Hall åbnede i 2017. Der er adgang til madstederne fra gaden og fra Tivoli. Foto: Lasse Salling
Tema: in

Like 👍

Nye smagsoplevelser i madhallen: »Som min italienske bedstemor lavede dem«

Tivoli Food Hall: Nu kan du smage hjemmelavet, italiensk mad og få nordafrikanske fladbrød i Tivoli Food Hall, der i forvejen huser mange, kendte madsteder.

I dag 7. februar slår La Baracca Fresh Italian, der er ejet af italienere, dørene op for hjemmelavede og friske pastaretter, der æltes og rulles, mens du som gæst kigger på.

»Jeg er en ’street food man’, der kan lide det simple, men det skal være lækkert, hjemmelavet og autentisk. Baseret på de retter min italienske bedstemor serverede, og som er gået i arv i familien,« fortæller Frando, der er ejer af madstedet.

Når man har spist sig igennem de italienske pastaretter, kan man se frem til Wakhas åbning, 3. april. Med autentiske, afrikanske omgivelser kan man nyde retter med sprøde granatæblekerner, lune fladbrød og lam serveret med yoghurtdressing.

»I Wakha kommer der til at være knald på både farverne og krydderierne. Stedet skal emme af varme og hygge, og det skal være et sted, hvor man har lyst til at blive lidt længere,« fortæller Kenn Husted, der står bag det nye spisested. Tivoli Food Hall åbnede i 2017 og har åbent hver dag hele året rundt. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Sigtelse mod 25-årig: Kopierede lærebøger og solgte dem til studerende

Kofoeds Skoles æblemosteri vil crowdfunde cykelsalgsvogn