En mand uddelte onsdag knytnæveslag for at slippe af sted med 36 pakker Twix. Foto: Iris/Ritzau Scanpix
in ,

Gjorde sig til røver for 36 pakker Twix

RØVERI: Onsdag ved 17.30-tiden forsøgte en mand at røve 36 pakker Twix fra Fakta på H.C. Ørsteds Vej.

Gerningsmanden lagde chokoladebarerne i sin medbragte røde pose, som han forinden havde tømt for flasker i butikkens chokoladeafdeling. Herefter gik han ud af indgangen til butikken ved grøntområdet og forsøgte at flygte fra butikken med sin pose.

Han blev imidlertid stoppet af en Fakta-medarbejder i indgangspartiet. Her opstod der tumult. Fakta-medarbejderen tog fat i manden, hvorefter gerningsmanden slog ud efter Fakta-medarbejderen med knyttet hånd. Medarbejderen blev ramt på underlæben, hvorefter gerningsmanden vristede sig fri og flygtede på en medbragt cykel i vestlig retning ad Gammel Kongevej.

Åbent brev til Frank Jensen: Hvem bestemmer egentlig udviklingen i København?

Økologisk energidrik fra Nørrebro på vej mod international succés