Crewet fra Nørrebrew. Nu deltager virksomheden i Nürnberg på BioFach - Europas største økologiske fødevaremesse. Foto: PR

Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Økologisk energidrik fra Nørrebro på vej mod international succés

ØKOLOGI: Har du hørt, at Nørrebro brygger sin egen, økologiske energidrik? Den kommer fra Nørrebrew, der, som navnet antyder, holder til på Nørrebro, nærmere bestemt i Esromgade.

Drikken hedder The Organic Energy Project, og iværksætterne bag driver desuden det ligeså lokalt klingende Stenbro Expressen, der hver uge leverer deres økologiske sodavand, iste og energidrikke til kunderne i København.

I næste uge bliver de og energidrikken testet på den størst mulige scene, når 50.000 fagfolk over fire dage sætter hinanden stævne i Nürnberg til BioFach – Europas største økologiske fødevaremesse.

Fra undergrund til hele verden

Nørrebrew er blandt de 32 virksomheder, der rejser med Økologisk Landsforening til den store messe. Håbet er, at erfaringerne fra København kan skabe eksport til resten af Europa.

»Vi er på messen for at finde nye markeder for vores økologiske energidrik. Lige nu er markedet for sukkersøde og syntetiske drikke for stort og sikkert til at de store spillere vil ændre strategi. Og det efterlader jo en mulighed i markedet for små iværksættere som os«, skriver Nørrebrew i en pressemeddelelse.

Nørrebrew blev stiftet i 2013 af 13 kammerater.

Oprindeligt serverede de hjemmelavede yerba maté drinks (en sydamerikansk te, der indeholder koffein) til undergrundsfester og koncerter, men tænkte at venskabet og drivkraften kunne føre til mere.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Gjorde sig til røver for 36 pakker Twix

19 personer sigtet: Påvirket af euforiserende stoffer under kørslen