Esportfestivalen i København har fået 600.000 kroner i kommunal støtte. Arkivfoto

Gigantstøtte til esportsfestival

OPBAKNING: I påsken har Danmarks største og ældste esportsfestival jubilæum. Her åbner Copenhagen Games for tiende gang dørene for de omtrent 10.000 gæster og 1500 deltagere, der valfarter til København fra hele verden for at tage del i festlighederne og de mange store turneringer.

Copenhagen Games har siden første færd haft en væsentlig partner i Københavns Kommune. Og kommunens Kultur- og Fritidsudvalg har nu valgt at forsætte støtten i 2019 med et sponsorat på 600.000 kroner.

»Opbakningen fra Københavns Kommune er meget væsentlig for etableringen af Copenhagen Games 2019. Støtten sikrer, at vi kan fastholde det grundlag, der er selve Copenhagen Games – nemlig at skabe et rum til de mange initiativer, foreninger og uddannelser indenfor esport, der blomstrer op i disse tider,« siger direktøren for Copenhagen Games, Zahid Butt, i en pressemeddelelse.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

19-årig dræbt: Nu er fem anholdt for nytårsdrab

Tryller 501.000 kroner væk: Rune Klan giver rabat på millionvilla