En 19-årig mand blev nytårsnat dræbt på hjørnet af Borgergade og Gothersgade. Arkivfoto: Mathias Øgendahl/Ritzau Scanpix

19-årig dræbt: Nu er fem anholdt for nytårsdrab

Fem personer er blevet anholdt for drabet på en 19-årig mand nytårsnat i Borgergade i det indre København. Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

Et af de anholdte er efterfølgende blevet løsladt. De øvrige fire mænd, der er i alderen 18-28 år bliver fremstillet for en dommer senere i dag. Der er tale om tre tyrkiske statsborgere og en dansk statsborger, oplyser politiet.


Politiet har begæret lukkede døre i grundlovsforhøret, og har derfor på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger.

Den 19-årige blev stukket ihjel klokken lidt over fire nytårsmorgen foran Borgergade 2. Politiet har siden efterlyst vidner til drabet, ligesom der har været offentliggjort overvågningsbilleder fra området.

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser vidner til nytårsdrab

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Bæredygtige festivaler i København

Gigantstøtte til esportsfestival