En 19-årig mand blev nytårsnat dræbt på hjørnet af Borgergade og Gothersgade. Arkivfoto: Mathias Øgendahl/Ritzau Scanpix
in ,

19-årig dræbt: Nu er fem anholdt for nytårsdrab

Fem personer er blevet anholdt for drabet på en 19-årig mand nytårsnat i Borgergade i det indre København. Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

Et af de anholdte er efterfølgende blevet løsladt. De øvrige fire mænd, der er i alderen 18-28 år bliver fremstillet for en dommer senere i dag. Der er tale om tre tyrkiske statsborgere og en dansk statsborger, oplyser politiet.


Politiet har begæret lukkede døre i grundlovsforhøret, og har derfor på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger.

Den 19-årige blev stukket ihjel klokken lidt over fire nytårsmorgen foran Borgergade 2. Politiet har siden efterlyst vidner til drabet, ligesom der har været offentliggjort overvågningsbilleder fra området.

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser vidner til nytårsdrab

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Bæredygtige festivaler i København

Gigantstøtte til esportsfestival