En af Lotte Dandanells kreationer. Nu efterlyser hun broderier. Privatfoto

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Kan du hjælpe kunsteren Lotte Dandanell med et broderi?

EFTERLYSNING: Den frederiksbergske billedkunstner Lotte Dandanell skal til at være kreativ, da hun skal udstille på Holbæk Museum fra 11. april-16. juni.

På udstillingen skal hun have en udstilling med egne kreationer, som er syet i gamle stramaj og korsstingsbroderier.

Lotte Dandanell er kunstneren bag de flotte sokker som Bennys i Olsen Banden altid havde på.

»Jeg søger efter gamle broderier, hvis der er nogen, der har sådanne liggende. Der går ca. 10-15 ’sofapuder’ til en frakke eller jakke, da det skal passe sammen både i farver og mønstre,« lyder det fra Lotte Dandanell, der gerne kommer forbi på din adresse for at hente broderierne.

I forbindelse med udstillingen skal Lotte Dandanell holde forerag, hvor hun fortæller om at lave kostumer til film. Tanken er også at lave en opvisning med de udstillede kreationer.

Hun fortæller:

»Jeg skal lave ca. 15-20 kreationer med jakker, frakker, kjoler, nederdele og hovedtøj alle syet i stramaj. De skal stå på giner i udstillings rummet, på væggene skal hænge mine stofcollager. Det er jo ren genbrug og jeg kan måske inspirere andre til at gå i gang,« fortæller hun.

Lotte Dandanell er at træffe på mobil: 29657036. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Kunstudstilling: Mandsbrede bronzetudser og mytologiske verdener

Kvartet til tidens ende