Direktør for Frederiksberg Fonden, Martin Dahl. Arkivfoto: Martin Sørensen

Årets gang i Frederiksberg Fonden

FOND: Frederiksberg Fonden, der er flyttet til Gammel Kongevej, uddelte 9,6 millioner kroner sidste år fordelt på fire uddelingsrunder. I 2018 fik fonden 163 ansøgninger og 95 af dem fik økonomisk støtte.

I år sætter fonden fokus på børns udeliv, og det sker blandt andet med skolehaver i Frederiksberg Have til foråret, når Haver til Maver rykker ind på et grønt areal, der aldrig tidligere har været tilgængelig for offentligheden.

Fondens tre store uddelingsformål er stadig børns og unges opvækst, tilbud til skoler om klasseundervisning på Tycho Brahe Planetarium, på Musikmuseet på Rosenørns Allé og Bloom Festival på Søndermarken. Fonden har også fokus på Riddersalens muligheder for at tilbyde dramaundervisning med et nyt undervisningslokale til skoleklasser, og elever på Skolen på Nordens Plads tilbydes særlig svømmeundervisning.

Den største bevilling fra fonden, en million kroner, sidste år gik til Urban 13, der er et projekt under Bispeengbuen drevet af Foreningen Carpark.

Har du lyst til at søge fonden, så kig med på hjemmesiden: frederiksbergfonden.dk

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Skøjteløb. 29. flyvercup i Tårnby

Kulbaneparkens Venner: “Fodboldbanen er et plaster på en ellers dårlig situation”