Foto: Sparta

Manden, der fik løbekulturen til Danmark, har sagt farvel: Sparta får ny formand efter 33 år

Formandsskifte: Efter 33 år som formand i Sparta Atletik og Motion er en æra forbi. Niels Jørgen Holdt havde valgt ikke at genopstille på generalforsamlingen mandag 28. januar. Her blev i stedet Henrik Vincentsen valgt som ny formand.

En tryg beslutning

Niels Jørgen Holdt har været synonym med Sparta Atletik & Motion igennem de sidste 40 år, hvoraf han har været formand for bestyrelsen de sidste 33.

Han havde dog for længst meldt ud, at han ikke ville genopstille ved generalforsamlingen og det er derfor også helt som ventet Henrik Vincentsen, som nu er ny formand i Sparta.

Han var på forhånd udpeget af bestyrelsen og på generalforsamlingen var der bred enighed om, at han er den rette mand til at tage over i formandsstolen.

»Jeg er helt tryg ved at overdrage foreningen og forretningen Sparta til Henrik. For mig er Sparta lig med fællesskab, og netop det, at det er lykkes at holde hele klubben samlet igennem alle årene, er det, som jeg er mest stolt af og jeg ved, at det også er en af Henriks ambitioner,« siger Niels Jørgen Holdt.

Henrik Vincentsen kender også klubben rigtig godt i forvejen, da han har været medlem af Sparta igennem de sidste 20 år og de sidste otte år har siddet i bestyrelsen.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bandemedlem udvises for bestandigt

»Jeg har aldrig fået repareret en cykel«