Frederik Bergrren Smidt.

Sangeftermiddage vil fortsætte

KIRKE: Torsdag 7. februar klokken 14 til 15.30 holdes sangeftermiddag i Fredens kirke, som en opfølgning på udgivelsen af, at Fredens-Nazaret kirker i ugen op til jul uddelte en nyindspillet CD med julesange til de 100 ældste folkekirkemedlemmer i sognet.

I forlængelse af udgivelsen inviterede Fredens-Nazaret kirker til en sangeftermiddag for seniorer i nytårets tegn. Den første sangeftermiddage forløb med stor succes, og konceptet vil fortsætte i 2019 – den første torsdag i måneden kl. 14-15.30 i Fredens Kirke.

Kirkens organist Anders Forsberg Svendsen og sognepræst Frederik Berggren Smidt vil lede eftermiddagenes sangprogram. Der bliver serveret kaffe og brød undervejs, og alle er i øvrigt velkomne til sangeftermiddagene – uanset om man har modtaget CD’en eller ej.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

B.93 tegner kontrakt med stortalent

De 20 kandidater til ældrerådsvalget