Arkivfoto: Michael Paldan.

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Like 👍

Debat: »De ansvarlige burde vente en time på bussen med en overaktiv blære – midt om vinteren«

DEBAT: Vi kunne ikke lade være med at grine, da vi i går læste i Amager Bladet, at borgere brokker sig over, at Movia har fjernet information fra busstoppesteder. Det er ikke længere muligt at se, hvornår bussen kommer eller hvor den kører hen.

Det er jo kun optakten til, at man til sommer fjerner busserne. I december skrev Amager Bladet, at bus 35 og 77 ikke længere skal køre på Peder Lykkes Vej til sommer. Oveni det, bliver bus 12 flyttet til Glostrup eller Hellerup. Der har været brochure om bus 12s flytning i bussen. Som om det hjælper os, der skal med bus 12 til behandling på Amager Hospital eller besøge vores pårørende der.

Vi der køber buskort fordi vi er gangbesværede har ikke en chance. Vi skal bare blive ved med at betale mere, mens servicen bliver mindre. Vi kan snart hverken komme til hverken Amager Hospital eller til Metroen med bus.

Undskyldingen for at fjerne vores Busser er MetroCityringen. Men som bekendt, kømmer der ikke mere Metro til Amager. Den Metro, der er er propfyldt det mest af tiden og er ikke førstevalget, hvis man er gangbesværet og har en masse indkøbsposer – og ikke ønsker at få stjålet sin pengepung.

Læs bushistorien her: https://minby.dk/2019/01/29/103175/passagerer-uden-mobiltelefon-faar-det-svaerere/

De mennesker, der forvalter disse absurde nedskæringer af Offentligt Transport burde prøve at vente en time med en overaktiv blære ved et koldt busstoppested midt om vinteren. Jeg kan forsikre, at oplevelsen vil få dem på bedre tanker.

L. Smith, Sætersdalgade 7, 2300 København S.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tårnbys kommunaldirektør siger farvel og tak

Prins Henriks Skole: Så er politikerne blevet enige