Klavs Gross forlader posten som kommunaldirektør. Foto: Tårnby Kommune.

Elsker 😍 Wow 🤩

Tårnbys kommunaldirektør siger farvel og tak

TÅRNBY: Efter 42 års ansættelse i Tårnby Kommune, heraf de seneste 26 år som kommunaldirektør, har Klavs Gross valgt at gå på pension med udgangen af juli, oplyser Tårnby Kommune i en pressemddelelse.

‘Det er en solid, loyal og meget kompetent sparringspartner, jeg nu snart kan sige tak for indsatsen til. Klavs Gross har været en virkelig stor støtte for mig som borgmester. Hans opbakning, politiske indsigt og gode råd har jeg sat enorm pris på,” siger borgmester Allan Andersen (S).

68-årige Klavs Gross, der er udannet cand.jur., har været kommunaldirektør under tre borgmestre i Tårnby, hvoraf de 24 år var under forhenværende borgmester Henrik Zimino.

Han har inden kommunaldirektørposten blandt andet været sekretariatschef i Kommunalbestyrelsens Sekretariat.

Klavs Gross har haft afgørende indflydelse på kommunens udvikling gennem årtier. Det gælder blandt andet de store byplanmæssige ændringer, der er sket. Det gælder også de store erhvervsmæssige og infrastrukturelle forandringer, som Tårnby har været igennem.
Han har derudover siddet i en række bestyrelser gennem årene. Her kan blandt andet nævnes bestyrelsen for Bygningsfonden Den Blå Planet.

‘Den stabilitet, sunde økonomi og sikre drift vi har i Tårnby er i høj grad også Klavs Gross’ fortjeneste. Han har gennem alle årene haft et skarpt øje for både deltaljer og faldgrubber – men samtidigt også haft fokus på både politikernes og borgernes ønsker. Jeg vil i øvrigt gerne sige, at jeg er glad for, at Klavs Gross giver kommunalbestyrelsen god tid til at komme i gang med processen med at finde hans afløser,’ siger Allan Andersen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

NORDISK SILDEMESTERSKAB: Skulle det været et stykke med mojitosild?

Debat: »De ansvarlige burde vente en time på bussen med en overaktiv blære – midt om vinteren«