Hvert år i februar finder Nordisk Mesterskab i Sild sted. Årets vinder skal findes 9. februar Foto: Nyhavns Færgekro

NORDISK SILDEMESTERSKAB: Skulle det været et stykke med mojitosild?

MESTERSKAB: Den bedste sildeopskrift bliver fundet lørdag 9. februar fra klokken 13, når Nordisk Mesterskab i Sild 2019 afholdes i Nyhavns Færgekro. Alle er velkomne til at se dysten i aktion. Der skal smage. duftes og stemmes på alt fra mojitosild til Indian Pale Ale modnet sild. Begivenheden har altid været velbesøgt af et broget publikum i alle aldre.

Finalister fra hele norden

Finalisterne er plukket ud af et professionelt dommerpanel, der har vurderet de mange indsendte sildeopskrifter. Dommerpanelet kan afsløre, at opskrifterne igen i år er nytænkende i forhold til råvarer. Den endelige vinders opskrift vil blive serveret på Nyhavns Færgekro efter mesterskabet. Finalisterne til dette års Nordisk mesterskab i sild kommer fra hele norden.

Publikum skal også smage

I kroens stuer vil der være et indendørs marked, hvor man vil kunne smage sild, øl og Færgekroens forskellige brændevine. Herudover deles der ud af tips og gode råde til sildeopskrifter.

Arrangementet er gratis og sponsoreret af Hotel 71 Nyhavn, Strömma, Ørbæk Bryggeri og Bornholms Mosteri DFDS Seaways og Nyhavns Færgekro. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Først til mølle: Skrot brændeovnen og få 2000 kroner

Tårnbys kommunaldirektør siger farvel og tak