Frederik Bergrren Smidt.

Sangeftermiddage vil fortsætte

KIRKE: Torsdag 7. februar klokken 14 til 15.30 holdes sangeftermiddag i Fredens kirke, som en opfølgning på udgivelsen af, at Fredens-Nazaret kirker i ugen op til jul uddelte en nyindspillet CD med julesange til de 100 ældste folkekirkemedlemmer i sognet.

I forlængelse af udgivelsen inviterede Fredens-Nazaret kirker til en sangeftermiddag for seniorer i nytårets tegn. Den første sangeftermiddage forløb med stor succes, og konceptet vil fortsætte i 2019 – den første torsdag i måneden kl. 14-15.30 i Fredens Kirke.

Kirkens organist Anders Forsberg Svendsen og sognepræst Frederik Berggren Smidt vil lede eftermiddagenes sangprogram. Der bliver serveret kaffe og brød undervejs, og alle er i øvrigt velkomne til sangeftermiddagene – uanset om man har modtaget CD’en eller ej.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

B.93 tegner kontrakt med stortalent

De 20 kandidater til ældrerådsvalget