Stephanie og Cengiz bliver gift i den nye sæson af 'Familien på Bryggen'. Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpic.

Bryllupsklokkerne bimler i ‘Familien på Bryggen’

SÆSONSTART: Torsdag 7. februar er der premiere på en ny sæson af realityserien ‘Familien på Bryggen’. De nye afsnit begynder, hvor eftersæsonen sluttede, oplyser TV3.
‘Der er masser af romantik i luften. Bryllupsklokkerne ringer for Stephanie, og Linse er kommet hjem til sit elskede Bryggen efter godt to år i sydens sol, hvor hun har drevet et B&B,’ skriver TV3 blandt andet om sæsonen.
Især brylluppet mellem Cengiz og Geggo fyldte meget i efterårets sæson, og seerne kommer igen helt tæt på planlægningen af parrets store dag.

‘Der er travlhed på Bryggen, og forberedelserne til århundredets bryllup optager den lille familie. Alt skal være perfekt, når Stephanie og Cengiz siger ja til hinanden, og vi er med hele vejen, når de store følelser får frit løb. Det er nemlig ikke en helt enkelt opgave at forberede den store dag. Kom med når parret tager billedet til bryllupsinvitationerne, når der dukker uventet hjælp op, og når det forelskede par sætter en ring på deres kærlighed,’ skriver TV3.

‘Vi er også med, når Linse skifter sydens sol ud med det lidt mere tempererede Amager og vender hjem til Danmark efter at have udlevet sit B&B-eventyr i Spanien de sidste to år. En rejse, der var både hård, men også fuld af store oplevelser. Savnet til Danmark og til den elskede familie på Bryggen sejrede dog til sidst. Vi følger Linse tilbage i Danmark, når en ny hverdag begynder. Kom med på jagten efter drømmemanden, når den kommende svigersøn afslører sin adelige titel, og når hele familien rejser til det smukke Skotland.  En ting er sikkert – det kommer ikke til at gå stille for sig, når vi endnu engang bliver inviteret indenfor hos ‘Familien fra Bryggen’ og følger dem alle – i medgang og modgang’, skriver TV3.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Populær restaurant vil donere overskydende mad til herberg

Koncert fredag: Mike Andersen retur i Bio