Det er slut med middelaldermarked i Valby Parken. Til sommer skal du til Ballerup, hvis du vil dykke ned i fortiden. Arkivfoto: Klaus Sletting

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Farvel til publikumssucces: Middelaldermarked flytter fra Valby

I 12 år har Københavns MiddelalderMarked trukket masser af mennesker til Valbyparken. Men nu er det slut. Når middelaldermarkedet igen finder sted 7.-10. juni er det med en ny markedsplads.

I år skal publikum nemlig en tur til Ballerup, nærmere bestemt Harrestrup, for at opleve dampende kødgryder, tonerne fra skindtrommer og fløjter, kampklare riddere og frygtindgydende vikinger.

»Siden det første middelaldermarked i 2007, hvor 800 gæster deltog, er vi vokset til over 35.000 gæster, hvilket nu kræver større omgivelser. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi i Ballerup får mere plads til at skabe nye oplevelser. Og så har vi i samarbejde med kommunen fået mulighed for at benytte et skønt grønt areal, der er en oase i byen,« siger Dennis Fuller fra Københavns MiddelalderMarked i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Årets Amagerbutik sagde tak for opbakningen med bobler og snacks

Fodboldsnak: »Englænderne ville falde godt i hak herude«