Det er slut med middelaldermarked i Valby Parken. Til sommer skal du til Ballerup, hvis du vil dykke ned i fortiden. Arkivfoto: Klaus Sletting
in ,

Sur 😠 Ked 😭 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Farvel til publikumssucces: Middelaldermarked flytter fra Valby

I 12 år har Københavns MiddelalderMarked trukket masser af mennesker til Valbyparken. Men nu er det slut. Når middelaldermarkedet igen finder sted 7.-10. juni er det med en ny markedsplads.

I år skal publikum nemlig en tur til Ballerup, nærmere bestemt Harrestrup, for at opleve dampende kødgryder, tonerne fra skindtrommer og fløjter, kampklare riddere og frygtindgydende vikinger.

»Siden det første middelaldermarked i 2007, hvor 800 gæster deltog, er vi vokset til over 35.000 gæster, hvilket nu kræver større omgivelser. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi i Ballerup får mere plads til at skabe nye oplevelser. Og så har vi i samarbejde med kommunen fået mulighed for at benytte et skønt grønt areal, der er en oase i byen,« siger Dennis Fuller fra Københavns MiddelalderMarked i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Årets Amagerbutik sagde tak for opbakningen med bobler og snacks

Fodboldsnak: »Englænderne ville falde godt i hak herude«