Zoos kommercielle direktør Christian Higraff (t.v.) og Madkastellets grundlægger Rasmus Pors trykker hænder. Foto: Neel Andreasen
in , , , ,

Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Tre nye restauranter på vej i Zoo

MAD: Det længe ventede pandaanlæg baner vej for et nyt, omfattende partnerskab mellem København Zoo og Madkastellet. Partnerskabet dækker over hele tre restauranter i Zoo med indvielse i begyndelsen af april.

Først og fremmest kommer der en asiatisk/fransk bistro i Bjarke Ingels pandaanlæg, hvor gæsterne spiser med direkte udsyn til de imponerede dyr.

Derudover åbner en plantebaseret restaurant med jordnære grønne retter i den gamle café, og endelig kommer der en klassisk, dansk familierestaurant i ’moderne mormorstil’ med smørrebrød og varme retter. Den får lokaler der, hvor ’Provianten’ i dag holder til.

Operakoncert: Mildt og vildt i kirken

»Jeg får tit håndtryk og kram af kunderne«