Mike på Amagerbrogade. ArkivFoto: Michael Paldan.

Koncert fredag: Mike Andersen retur i Bio

ØRESUNDSVEJ: Mike Andersen er en prisbelønnet, dansk blues- og soulmusiker, der er i Amager Bio-forstand er en ven af huset. På fredag 8. februar klokken 21.00 kan han opleves her igen.

Gennem en årrække har han skabt sig et navn i både ind- og udland, og i oktober 2016 udgav han sit syvende album, der blev fejret netop i Amager Bio.

Et kendetegn for Mikes mange udgivelser er, at der på hver enkel udgivelse er blevet lagt en ny sten til stien, hvor nye hjørner af soul, blues, roots og rock er blevet betrådt. Han forfiner hele tiden sit eget udtryk, og plade for plade kan man høre nye facetter, uden at han taber sig selv og sit udtryk i processen. I dag står hans musik som en potent sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, som har givet Mike hans helt egen plads i et ellers traditionsbundent felt.

Billetter à 195 kr. via ticketmaster.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Bryllupsklokkerne bimler i ‘Familien på Bryggen’

Pioparken er tilbage: »Det er en overraskelse«