Hospitalsimamen Naveed Baig holder foredag i Eliaskirken 6. februar. Foto: Naveed Baig

Rigshospitalets Imam holder foredrag

FOREDRAG: Onsdag 6. februar klokken 14 holder hospitalsimamen Naveed Baig foredrag i Eliaskirken efter en kort gudstjeneste. Naveed Baig er ham, der træder til på Rigshospitalet, når muslimske patienter har brug for at snakke med en fra samme tro. Imamen tilkaldes, når netop ønsket om en eksistentiel snak opstår, og når der er brug for omsorg og nærvær hos muslimske patienter. Til foredraget i Eliaskirken vil Naveed Baig tale om menneskets behov for at holde fast i nogen, når livet rammer én. Arrangementet er gratis. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Populær Nørrebro-restaurant vil donere overskudsmad til lokalt herberg

Cyklistforbundet: Hvor føler du dig utryg?