Trypical Cumbia delrager i festivalen. PR-foto

Ny festival med verdensmusik: “Musik med masser af livsglæde”

Afrikansk trommedans, latinamerikanske rytmer eller jødisk-spansk folkemusik. Det er blot tre eksempler på verdensmusik, som de københavnske børn kan opleve i vinterferien. Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus og Vesterbro Bibliotek og Kulturhus er gået sammen og søsætter for første gang festivalen ’Verdensmusik for børn’, der løber fra den 11.-16. februar.

Programmet byder både på koncerter, workshops og udstillinger, der henvender sig til børnefamilier og daginstitutioner.

»Verdensmusik kan noget helt særligt. Det er musik med masser af livsglæde, dans og bevægelse, og derfor har det en særlig appel til børn. Det er den tråd, som vores nye festival ’Verdensmusik for børn’ spiller videre på: Alle koncerter, workshops og udstillinger vil invitere børnene og deres voksne til selv at være med, så musikoplevelsen samtidig bliver en interaktiv oplevelse,« fortæller Sara Futtrup, der er tovholder for festivalen på tværs af de tre kulturhuse i Kultur V.

’Verdensmusik for børn’ er først og fremmest en tværkulturel festival, der åbner et vindue til den mangeartede musik, der findes rundt om i verden. Derfor er der også mange koncerter på programmet, der har det til fælles, at børnene inviteres til at tage rytmerne ind og danse med.

Der skal købes billetter til flere af koncerterne, workshops og udstillingen. Læs mere de enkelte arrangementer og billetsalg på kulturv.kk.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Se billederne: Børnejazz hitter på Montmartre

Sognepræst leder af Ryes Café