Østerbro Lokaludvalgs formand Allan Marouf til nytårskur. Foto: Thomas Frederiksen

Godt nytår med tale, danse og musik

NYTÅRSKUR: Der var både plads til det seriøse og til det mere løsslupne, da Østerbro Lokaludvalg i sidste uge holdt nytårskur i Krudttønden på den første måneds sidste dag – 31. januar 2019.

Lokaludvalgets formand Allan Marouf lagde vægt på de mange initiativer fra kommunen, som lokaludvalget har været med til at presse på for, at der skal sættes i gang på Østerbro, blandt andet cykelstien på Strandboulevarden, der var med i budgetaftalen i fjor.

Han oplyste om de mange borgerhøringer og -møder, som er i vente den kommende tid, blandt andet et offentligt møde om luftforurening onsdag 6. februar klokken 19 i Østerbrohuset i Århusgade.

Herefter gik næstformand David Rønne mere i detaljer omkring kulturområdet og formand for fagudvalget for byplanlægning, miljø og trafik, Axel Thrige Laursen, fremhævede nogle af de større trafikprojekter, som er i vente de kommende år.

Der var levende jazzmusik, og flere folk tog sig en sving-om i Krudttønden. Og så var der naturligvis lidt vådt og tørt, som der var i høj kurs. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Måske skulle du høre lidt doom-rock?

Bahram Lotfy dansk mester i 9-ball