Bahram Lotfy bor på Bangsbovej i Vanløse men stiller op for Copenhagen Pool & Snooker House på Bernhard Bangs Allé. Arkivfoto: Dan Møller

Bahram Lotfy dansk mester i 9-ball

BILLARD: Den danske europamester i 8-ball, Bahram Lotfy, kan nu også kalde sig dansk mester i 9-ball. DM-stævnet blev afholdt i Aarhus i weekenden 26-27 januar. 32-årige Lotfy, der repræsenterer Copenhagen Pool & Snooker House på Bernhard Bangs Allé, vandt guld eliterækken foran Kasper Kristoffersen fra Ikast Billard Klub.

Der var tale om en gentagelse af sidste års DM-finale, men i modsætning til i 2018, så var Bahram Lotfy skarpest, da det gjaldt. Det var Lotfys tredje danske mesterskab i 9-ball. Han vandt første gang tilbage i 2005 og anden gang i 2017.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Godt nytår med tale, danse og musik

Bryggebyggeri igen i spil: »En anelse mere lovlig«