Bahram Lotfy bor på Bangsbovej i Vanløse men stiller op for Copenhagen Pool & Snooker House på Bernhard Bangs Allé. Arkivfoto: Dan Møller
in , , ,

Bahram Lotfy dansk mester i 9-ball

BILLARD: Den danske europamester i 8-ball, Bahram Lotfy, kan nu også kalde sig dansk mester i 9-ball. DM-stævnet blev afholdt i Aarhus i weekenden 26-27 januar. 32-årige Lotfy, der repræsenterer Copenhagen Pool & Snooker House på Bernhard Bangs Allé, vandt guld eliterækken foran Kasper Kristoffersen fra Ikast Billard Klub.

Der var tale om en gentagelse af sidste års DM-finale, men i modsætning til i 2018, så var Bahram Lotfy skarpest, da det gjaldt. Det var Lotfys tredje danske mesterskab i 9-ball. Han vandt første gang tilbage i 2005 og anden gang i 2017.

Godt nytår med tale, danse og musik

Bryggebyggeri igen i spil: »En anelse mere lovlig«