Østerbro Lokaludvalgs formand Allan Marouf til nytårskur. Foto: Thomas Frederiksen

Godt nytår med tale, danse og musik

NYTÅRSKUR: Der var både plads til det seriøse og til det mere løsslupne, da Østerbro Lokaludvalg i sidste uge holdt nytårskur i Krudttønden på den første måneds sidste dag – 31. januar 2019.

Lokaludvalgets formand Allan Marouf lagde vægt på de mange initiativer fra kommunen, som lokaludvalget har været med til at presse på for, at der skal sættes i gang på Østerbro, blandt andet cykelstien på Strandboulevarden, der var med i budgetaftalen i fjor.

Han oplyste om de mange borgerhøringer og -møder, som er i vente den kommende tid, blandt andet et offentligt møde om luftforurening onsdag 6. februar klokken 19 i Østerbrohuset i Århusgade.

Herefter gik næstformand David Rønne mere i detaljer omkring kulturområdet og formand for fagudvalget for byplanlægning, miljø og trafik, Axel Thrige Laursen, fremhævede nogle af de større trafikprojekter, som er i vente de kommende år.

Der var levende jazzmusik, og flere folk tog sig en sving-om i Krudttønden. Og så var der naturligvis lidt vådt og tørt, som der var i høj kurs. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Måske skulle du høre lidt doom-rock?

Bahram Lotfy dansk mester i 9-ball