De to ordførere glæder sig over, at nørrebroerne trods anlægsloftet vil kunne nyde godt af en ny kunstgræsbane i Nørrebroparken i løbet af i år. Arkivfoto: Martin Sørensen

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Debat: Mere fodbold på Nørrebro

Af Christopher Røhl Andersen, Kultur- og fritidsordfører (RV) og Jonas Bjørn Jensen, Politisk ordfører (S)

Nørrebro er et af de aller sværeste steder at komme til at spille fodbold i Danmark. Det betyder, at der desværre er lange ventelister for at komme til at spille fodbold, og der er klubber her i vores bydel, som ikke kan få banetider til at spille fodbold.

Foreningsliv og idræt er den direkte vej til et sundt liv, gode venner, mere integration og en større livsglæde. Derfor skal man kunne dyrke idræt og spille fodbold i alle dele af København.

Det var baggrunden for, at vi i efterårets budgetforhandlinger fik sikret penge til en ny kunstgræsbane i Nørrebroparken. Desværre har det længe set ud som om, at regeringens meget stramme anlægsloft ville betyde en udskydelse af banen i Nørrebroparken. Men i sidste øjeblik lykkedes det os at få den med i dette års anlægsramme på kultur- og fritidsområdet, så vi allerede kan komme i gang med at lave den nye kunstgræsbane i år.

Så nu kan vi snart få flyttet mange flere børn fra ventelisterne og ud på banerne.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Teater: Den tredje rige tilbage på Østerbro

John har været IT-nørd i 50 år