Foto: Råhuset/arkivfoto

Måske skulle du høre lidt doom-rock?

Koncert: Kom forbi Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, når de lørdag 9. februar åbner dørene for endnu en omgang af The Bowery Room. Det bliver en suveræn aften med den bedste rockmusik man kan forestille sig.

Først kan man opleve fantastiske Room32, der spiller mørk, intens og særdeles personlig doom-rock. Room32 er en københavnsk powertrio bestående af Simon Rohrberg på trommer, Jesper Andreasen på Guitar/bas og Kristian Juul Ørbæk binder det hele sammen med en tight vokal

Efterfølgende går Glue Kiss på scenen og leverer deres medrivende garagerock med referencer til powerpop og indie rock.

Duoen Me&Munich runder aftenen af med deres unikke euforiske støjrock og har desuden nye numre med. Parret oplever for tiden international medvind, blandt andet med en engelsk pladekontrakt.

Det bliver afgjort en aften, du ikke vil gå glip af. Arrangementet starter klokken 20.00 og billetter koster 40 kroner i døren.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Vil navngive plads efter modedronning: »Hun satte markante aftryk«

Godt nytår med tale, danse og musik